/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fec64bca4e1900463507370ebf4e5328c.png)
Струдель у лаваші з корисною начинкою: рецепт від шеф-кухаря
Легкий у приготуванні та некалорійний сніданок можна швидко приготувати без будь-яких зусиль. Спробуйте струдель у лаваші зі смачною корисною начинкою.Він ідеально підходить для тих, хто не любить довго гратися з тістом.Записуйте рецепт струделя у лаваші суперфіналістки Мастершеф Вікторії Науменко. Лаваш - 100 гТертий гарбуз - 150 гРодзинки і курага - 50 гКориця - 2 гЦедра апельсину - 5 гСир кисломолочний - 100 гГарбуз, цедру, родзинки, курагу та корицю з сиром зʼєднати та замісити начинку.Завернути начинку в лаваш і випікати 25-30 хвилин 180 градусів.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала