/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fcb8b63b25822a9ef1f26f57a84aa8c2c.jpg)
Залийте яблучні шкірки окропом — і позбудетеся однієї з найнадокучливіших проблем
Не треба викидати яблучні шкірки, адже вони допомагають швидко позбутися нагару й потемніння на стінках каструль.
Розповідаємо, як почистити каструлі за допомогою яблучних відходів.
Як позбутися нагару й потемніння на стінках каструль за допомогою яблучних шкірок.
Спосіб чищення каструль за допомогою яблучних шкірок дуже простий.
Треба почистити декілька яблук, покласти відходи до каструлі, залити окропом і поставити на плиту.
Варто зачекати, поки вода закипить, і потримати каструлю на середньому вогні ще 5–10 хвилин.
Потім воду необхідно злити, шкірки яблук викинути, а каструлю помит, як зазвичай.
Результат вас неодмінно здивує: нагар і темний колір сходитимуть самі, а каструля засяє чистотою, неначе нова.
Додатковим плюсом такого методу чищення буде те, що посуд матиме тонкий яблучний аромат, а не запах хімії.