/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F860d58bb6bce75cbd95c8f95ad0d179d.jpg)
Про нього знають одиниці: рецепт млинців, за яким вони виходять ледь не прозорими
Звісно, товщина млинців залежить і від вашої майстерності, але все ж основа починається з правильної пропорції інгредієнтів. Яким чином її підібраи – розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт тонких млинців
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– дрібка солі;
– пакетик ванільного цукру;
– 200 грамів картопляного крохмалю;
– 500 мілілітрів молока;
– 2 – 3 столові ложки рослинної олії.
Приготування:
- У глибокій мисці змішайте яйця з цукром, сіллю, ванільним цукром і крохмалем.
- Влийте рослинну олію та поступово додавайте молоко, постійно перемішуючи, щоб не утворились грудочки — тісто має бути однорідним.
- Розігрійте сковорідку, змастіть її невеликою кількістю олії. Виливайте порціями тісто й смажте млинці з обох сторін до красивого золотистого відтінку.
- Подавайте млинці з улюбленою начинкою.
Смачного!
З ним не зрівняється жодна ковбаса: особливо смачний мʼясний рулет з сиром.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала