/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F3586694bb8b8614ca3364ef994a76f71.png)
Тортилья з фореллю на сніданок за рецептом Лізи Глінської
Смачний, корисний, збалансований сніданок готується всього за кілька хвилин.Кондитерка, переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська пропонує саме такий рецепт: тортилья з ніжною фореллю, соковитими томатами черрі та вершковим сиром."Усе легко та швидко. А начинку можна змінювати за вподобаннями", - каже кулінарка.1 тортилья100 г форелі (відварної індички)2 яйця5-6 томатів черрі1 ст. л. вершкового сирусіль (на смак)руколарафінована рослинна олія (для смаження)Ставимо пательню на плиту, на дно кладемо лист пергаменту.Виливаємо на пергамент трішки олії, розігріваємо та викладаємо шматочок риби. Солимо, накриваємо кришкою та залишаємо декілька хвилин. За допомогою двох виделок розриваємо рибу на невеличкі шматочки.Готуємо тортилью з рибою та томатами. Розігріваємо олією на пательні. Змішуємо яйця та сіль за допомогою виделки. Виливаємо на пательню та розподіляємо по всій поверхні.Зверху кладемо тортилью та продовжуємо смажити.Перевертаємо тортилью з яйцями на іншу сторону та вимикаємо плиту.На одну половину тортильї викладаємо шматочки форелі.Розрізаємо томати навпіл, перемішуємо з вершковим сиром та викладаємо зверху на рибку.