/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F3a7a5fff73149091d3be2321d769368e.jpg)
Чи можна їсти шоколад з білим нальотом: про що він говорить
Білий наліт, який інколи з’являється на шоколаді, лише свідчить про порушення умов зберігання продукту.
Не варто переживати — такий шоколад абсолютно безпечний і нічим не відрізняється від звичайного.
Ви можете сміливо насолоджуватись ним разом з чаєм.
Якщо білий наліт вас турбує, заспокойтеся: це ознака натуральності продукту, адже шоколад із замінниками какао-масел не набуває такого вигляду.
Щоб уникнути появи білого нальоту на шоколаді в майбутньому, важливо правильно його зберігати.
Оптимальна температура для зберігання шоколаду — від 5 до 22 градусів за Цельсієм, а вологість повітря не повинна перевищувати 70%.
Також слід забезпечити регулярне провітрювання приміщення.
Не рекомендується зберігати шоколад у холодильнику, а також поруч з продуктами, які мають сильний запах.