/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fde1e62da6acaa321256cb997e3f196d5.jpg)
Ох, ці сирники: чому розпливаються і тануть при смаженні – основні помилки
Водночас, щоб сирники вийшли ідеальними, треба просто дотримувати точної рецептури та уникати поширених помилок. Що призводить до розтікання, підгоряння та поганого смаку сирників розповідає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Чому сирники при смаженні розпливаються і тануть
- Неякісний сир
У кулінарній рекомендації для приготування сирників експерти пропонують зупинити свій вибір на нежирному кисломолочному сирі в брикетах, з максимальною жирністю 9%.
- Мало борошна
Борошно має важливе значення для досягнення ідеальної текстури сирників. Згідно з кулінарними рекомендаціями, ідеальне співвідношення – це 2 столові ложки борошна на кожні 200 грамів сиру. Без цього ключового інгредієнта улюблена страва може погано триматися разом.
- Багато яєць
Яйця роблять кисломолочний сир рідким. На масу сиру до 500 грамів достатньо 1 яйця, а краще додати один білок.
Причини, чому не виходять сирники / Фото Unsplash
- Родзинки
Сухофрукти відомі своєю здатністю додавати вологу до різних страв. Тому кулінарні експерти рекомендують пекарям-початківцям з обережністю підходити до використання сухофруктів у сирниках.
А ви знаєте: скільки грамів борошна у склянці.