/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1889f49888995097d4987c8d270a1abb.jpg)
Для гаманця радість, а готується елементарно: ситна запіканка з кабачків
Ще й готується за лічені хвилини. Рецептом ситної кабачкової запіканки ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.
Запіканка з кабачків
- Час: 1 година
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– 100 грамів сиру;
– 2 яйця;
– 100 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– сіль, часник, перець – на смак.
Приготування:
- Кабачок та сир натріть на терці та додайте всі інші інгредієнти.
- Перемішайте масу до однорідності та перекладіть в форму для запікання.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 – 45 хвилин до утворення золотистої скоринки.
- Після того, як дістали запіканку дайте їй трішки охолонути та стабілізуватись.
Смачного!
Цікаво: як приготувати ідеальні сирники.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала