/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe5a99df247774c5bec930eb9566f76f3.png)
Справжня знахідка для гурманів: готуємо найніжніші сирники з незвичного сиру
Якщо ви любите сирники, такий варіант сніданку стане для вас справжньою знахідкою.На відміну від звичних сирників, приготуйте рікотники. Основний інгредієнти рікота - італійський сир з ніжною текстурою та делікатним смаком. Завдяки цьому рікотники мають надзвичайно м'яку консистенцію і буквально тануть у роті.Вони відрізняються від звичайних сирників більш ніжним смаком та дуже ніжною консистенцію, каже фудблогерка на своїй сторінці в instagram з ніком foodblog_kristi.рікота - 250 гяйце - 1 штцукор - 2 ст. лборошно - 3-4 ст. лрозпушувач - 0,5 ч. лванілін дрібкавершкове масло або рослинна олія для смаженняВ тарілці зʼєднати рікоту, яйце, цукор, ванілін. Додати розпушувач і борошно, перемішати.На сковорідці розігріти невелику кількість вершкового масла або рослинної олії. Викласти по столовій ложці тіста і накрити кришкою.Смажити на невеликому вогні з обох боків.Готові рікотники викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з улюбленим соусом.