/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F0f23ee845831affea1f07e5e09978a30.jpg)
Маринована редиска: рецепт розриває Мережу
Маринувати можна не тільки огірки та баклажани, а й, наприклад, редиску.
Рецепт простий, а приготована редиска сподобається всій родині.
Отже, як приготувати страву.
1 пучок редиски.
1−2 зубки часнику.
Перчик чилі.
Для маринаду.
250 мл води.
1 лавровий лист.
1 гвоздика.
1 столова ложка цукру.
1 чайна ложка солі.
50 г яблучного оцту.
Суть рецепту в тому, що по редисці перед тим, як замаринувати, треба постукати кухонним молотком, щоб вона репнула.
Тоді вона краще промаринується, вбере в себе смаки та аромати спецій, і водночас залишиться хрусткішою, матиме цікавішу текстуру, ніж нарізана кружальцями.
Після того, як ви відбили редиску, треба залити її гарячим маринадом, приготованим із вказаних вище інгредієнтів, додати часник і перчик чилі.
Поставити на добу в холодильник.
Рецепт читайте у новині.