/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F7c9f087444507310a617d61f4c59e62a.jpg)
Як приготувати запашні шоколадні млинці: рецепт від фудблогера
Хто обожнює шоколад, такі млинці точно сподобаються.Ніжні, злегка солодкі і з тонким ароматом какао.Рецептом шоколадних млинців поділилася фудблогерка Марина Гармаш."Такі млинці можна готувати з начинкою, вони відмінно поєднуються з сиром. На основі шоколадних млинців можна приготувати ніжний шоколадний млинцевий торт з заварним кремом. Смачні вони і самі по собі зі згущеним молоком, медом або сметаною", - каже Марина Гармаш.З однієї порції виходить близько 20 млинців, сковорода діаметром 17 см.молоко - 500 мл;яйця - 2 шт;цукор - 2 ст. л .;сіль - щіпка;какао - порошок - 2 ст. л .;борошно - 180 гр;олія рафінована 2 ст. л. (в тісто) + (для смаження млинців).Яйця збийте з цукром і сіллю до повної однорідності. Цукор повинен повністю розчинитися. Додайте молоко, просіяне борошно і какао - порошок. Збийте масу за допомогою міксера до повної однорідності. В кінці збивання додайте рафіновану рослинну олію.Млинцеве шоколадне тісто залиште на 20 - 25 хвилин, для набухання клейковини.Сковороду добре прогрійте, змастіть за допомогою силіконового пензлика олією. Тісто перемішайте і налийте порцію на сковороду. Зазвичай це невеликий ополоник.Смажте шоколадні млинці до легкої рум'яності на середньому вогні по хвилинці з кожного боку.Такі млинці смачні, як в теплому, так і в холодному вигляді. Подавайте їх з медом, джемом, згущеним молоком, сметаною або шоколадним соусом.