/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ffd159d555cef7b7e106d70ab4af9bf2c.jpg)
Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку
Переможниця 14-го сезону українського кулінарного шоу "Мастер.
Процес приготування:.
Бекон нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої текстури.
У жир, що залишився від бекону, додаємо вершкове масло і борошно, обсмажуємо суміш до світло-коричневого відтінку.
Потім вливаємо молоко і додаємо сир, ретельно перемішуючи до повного розплавлення сиру і загущення соусу.
Молочну сосиску обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.
Для збирання хотдога булочку рекомендується трохи підігріти або підсмажити на грилі.
Її намащуємо сирним соусом, викладаємо свіжий айсберг і моркву по-корейськи.
Зверху кладемо гарячу сосиску, додаємо соуси — гірчицю, майонез і кетчуп — і щедро посипаємо хрусткими смужками бекону.
Смачного!.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала