/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F6cce7e012e5ba6e29f0acf8e457c0a10.jpg)
Чим замінити борошно в сирниках: секрети професійних кухарів
Професійні кухарі рекомендують готувати сирники не лише з борошном.
Експерти радять експериментувати з іншими продуктами, які зможуть не лише замінити борошно, а й покращити смак улюбленої страви в рази.
Отже, розповідаємо, чим замінити борошно в сирниках, щоб зробити їх набагато смачнішими.
Чим замінити борошно в сирниках: 5 найкращих продуктів.
Крохмаль є чудовим замінником борошна, не лише в сирниках.
З ним можна готувати різноманітну випічку — печиво, пироги, торти та кекси.
Варто знати, що крохмаль має більш потужну в’яжучу дію, тому його треба класти утричі менше, ніж борошна.
Можна використовувати як картопляний, так і кукурудзяний крохмаль.
Кукурудзяне борошно також ідеально замінить пшеничне у сирниках.
Воно зробить страву легкою, повітряною та менш калорійною.
До того ж, сирники набудуть апетитного золотавого відтінку, якщо покласти в тісто цей вид борошна.
Рисове борошно.
Якщо у вас раптом є вдома такий екзотичний продукт, ним можна сміливо замінити пшеничне борошно у сирниках.
Рисове борошно зробить сирники повітряними та ніжними з ідеальною текстурою.
Манна крупа.
Манка є класичним замінником борошна у випічці, тому на відмінно впорається зі своїм завданням.
Насипте манну крупу в тісто і залиште на 15 хвилин, щоб вона розбухла.
Це дасть змогу не лише поліпшити формування сирників, а й збереже вологість всередині.
Тому готові сирники не розпадатимуться і не будуть сухими.
Вівсяні пластівці перед застосуванням треба змолоти в блендері, вони також є чудовим замінником борошна в сирниках.
Змелену вівсянку ще можна додавати в різноманітну випічку і страви — оладки, пироги, печиво, котлети, голубці й тефтелі.