/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffeb75fe80e3f59fbf52c704428ebfbae.jpg)
Неприємне відкриття: туристів попередили про морозиво в Італії
Особливо зухвала афера з морозивом поширена в Римі. Про це пише 24 Канал із посиланням на Daily Mail.
Як туристів в Італії дурять на морозиві
Безліч мандрівників вважають за обов'язок спробувати джелато – всесвітньо відомий заморожений десерт, який відрізняється своєю особливою кремовою текстурою та рецептурою.
Воно збивається значно повільніше, ніж звичайне морозиво, дуже ніжне, при цьому щільне і повільно тане.
Однак, як повідомили журналісти, багато точок із джелато насправді продають "дешеву копію".
Джелато інакше відчувається в роті, ніж морозиво / Pexels
Як відрізнити справжнє джелато від звичайного морозива
Якщо кольори морозива особливо яскраві, переважно це вже ознака того, що за вітриною несправжнє джелато, а просто морозиво.
Класичне джелато зазвичай має блідий колір, оскільки виробники не використовують штучні харчові барвники під час процесу.
До слова, також в Італії готують афогато – дуже смачний десерт із кави та морозива. Люди вишукуються у довжелезні черги, аби тільки скуштувати його.