/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F339b28e94b2790af972bf94fd4990299.jpg)
Закуска на всі випадки життя: запікаємо ароматний камамбер в духовці
Цей елегантний і водночас простий рецепт ідеально підходить для романтичної вечері або затишних посиденьок з друзями. Як запекти камамбер розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Запечений камамбер
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 1 камамбер;
– 1 гілочка розмарину;
– 2 зубки часнику;
– 1 чайна ложка меду.
Приготування:
- З сиру зніміть обгортку. Зробіть на сирі надрізи ножем, щоб утворилася сіточка.
- Розмарин розріжте на 3 – 4 частини, часник очистьте й поріжемо пластинками. В отвори в сирі вставте розмарин і шматочки часнику. Полийте рідким медом.
- Викладіть сир на застелене пергаментом деко і поставте в нагріту до 180 градусів духовку. Запікайте 15 хвилин.
- Подавайте запечений камамбер з улюбленим варенням, горішками, грінками або свіжим хлібом.
Смачного!
Теж варте уваги: фаршировані печериці на мангалі.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала