/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb9f979d6a546d3eddf760c67f175d098.jpg)
Ідеальна літня страва: кабачково-курячі оладки за 30 хвилин
Вони ніжні, соковиті й з хрусткою скоринкою. Рецептом курячих оладок з цукіні ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Ольгу Рябенко.
Курячі оладки з цукіні
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 2 курячі філе;
– 1 яйце;
– 1 цукіні або кабачок;
– 1 – 2 зубки часнику;
– 2 столові ложки сметани;
– 3 столові ложки борошна;
– сіль, перець – на смак;
– кріп.
Як приготувати кабачково-курячі оладки: дивіться відео
Приготування:
- Куряче філе наріжте дрібними кубиками.
- Додайте яйце, натертий цукіні, сметану, натертий часник, борошно, сіль та подрібнений кріп. Все добре перемішайте.
- В розігріту сковорідку з олією викладіть масу столовою ложкою, формуючи оладки. Смажте з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей запечений лосось з прованськими травами.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала