/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0b5b6cf64ee73ac0345f6991890f636b.jpg)
В цій страві – винахідливість українських господинь: як смачно приготувати часникові стрілки
Часникові стрілки – чудова пікантна основа для улюблених тостів. Як її приготувати без зайвих витрат продуктів та зусиль – розповість 24 Канал.
Рецепт пасти з часникових стрілок
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів часникових стрілок;
– сік половини лимона;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– 1 чайна ложка солі;
– чорний перець до смаку;
– кріп до смаку.
Приготування:
- Покладіть в чашу блендера зелень, часникові стрілки (попередньо промиті) та оливкову олію. Збийте все до однорідної маси.
- Додайте лимонний сік, сіль і мелений перець до смаку.
- Знову все збийте до гладкої консистенції.
- Цю пасту можна подавати на шматочках багета або хрустких грінках.
Смачного!
Це просто вершина насолоди: як приготувати деруни з ковбасою.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала