/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F06f010ad1a3cbe4dfa92b69c33881204.jpg)
Хачапурі за лічені хвилини: готуємо швидкий сніданок у завантажені будні
Гарячий сніданок за лічені хвилини цілком можливий, якщо маєте в холодильнику кілька ключових інгредієнтів.Приготуйте ліниві хачапурі, але не менш смачні та ароматні за оригінал.Це ідеальне рішення для зайнятого ранку чи ледачого вихідного.кефір - 300 мл.;яйце - 1 шт.;сіль, перець - на смак;борошно - 100 г;сода - 0,5 ч. л.;петрушка - 10 г;кріп - 10 г;зелена цибуля - 10 г;твердий сир - 100 г.У глибокій мисці змішати кефір із яйцем, додати сіль і перець. Всипати борошно та соду, перемішати до однорідності. Додати дрібно нарізану зелень - петрушку, кріп, зелену цибулю, а також натертий сир. Ще раз добре перемішати.Сковорідку змастити олією, розігріти. Викласти всю масу, розрівняти ложкою або лопаткою, накрити кришкою. Смажити на середньому вогні близько 5 хвилин. Акуратно перевернути та смажити ще 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.