/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F019c302eacde225aa5effcd14fc6a014.jpg)
Не огірками єдиними: такі биті кабачки вийдуть ще смачнішими
Чудова закуска у сезон кабачків.
Такою популярною закускою, як биті огірки, уже нікого не здивувати — її давно полюбили за хрусткість і яскравий смак.
Але сьогодні ми пропонуємо дещо інше, не менш цікаве — биті кабачки.
Це легка, освіжаюча страва з пікантною ноткою, яка ідеально підходить до літнього столу.
Як приготувати биті кабачки.
3 середніх кабачки.
Для маринаду:.
1/4 склянки оливкової олії.
2 столові ложки яблучного оцту.
2 ч.
л меду.
2 зубчики часнику через прес.
1 чайна ложка солі.
1/3 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю.
1 столова ложка свіжого базиліку, дрібно нарізаного.
1 столова ложка свіжої кінзи, дрібно нарізаної.
Спосіб приготування:.
1.Нарізати кабачки дуже тонко.
2.Приготувати маринад: змішати олію з іншими інгредієнтами.
3.Полити кабачки маринадом, добре перемішати.
4.Перекласти у герметичний контейнер.
5.Охолодити на ніч перед подачею.