/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F9c6bdc0c727787915488659df22e476b.jpg)
Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора
Вечеря вийде ідеально, якщо приготуєте курячі стегенця.Цю страву оцінять і попросять ще подати до столу усі, кого нею нагодуєте.Рецептом курячих стегенець у медово-соєвому соусі з часником та імбирем поділився шеф-кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво."У холодний період все більше хочеться ситних та пряних страв. Цей рецепт — для кожної господині. Мʼясо виходить дуже соковитим, ароматним, з приємно-солодкуватою скоринкою", - каже Ектор Хіменес-Браво.Під час приготування з м'яса виділяється смачний натуральний сік, який змішується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять соковитими, ніжними та насиченими смаком. І на це вам знадобиться лише кілька хвилин приготування.Курячі стегна з гомілкою - 4 шт.Крохмаль кукурудзяний - 30 гПерець чорний мелений за смакомСоус соєвий - 100 млМед -30 гІмбир мелений - 20 гЧасник, зубчики - 3 шт.Олія - 50 млКунжут білий - 40 гЗі стегон зріжте м'ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі та обсмажте шматочки на олії, по чотири хвилини з кожного боку.Соєвий соус, мед, натертий часник та імбир обʼєднайте й перемішайте. Вилийте на сковороду і доведіть до кипіння.Викладіть шматочки м'яса в соус і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку.Посипте готове м'ясо кунжутом та подавайте до столу.