/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6a588344eca6b811cb7ad34a63e7335f.jpg)
Консервовані помідори чері, що стануть знахідкою взимку: рецепт найкращої закуски
Вони стануть ідеальним доповненням як до буденних страв, так і до святкових зимових посиденьок. Як закрити помідори чері розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Помідори чері на зиму
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма томатів чері;
– 4 зубки часнику;
– 10 грамів петрушка;
– 2 лаврових листки;
– 6 чорних перців горошком.
Для маринаду:
– 1 літра води;
– 2 столові ложки солі кам'яної;
– 50 грамів цукру;
– 40 мілілітрів оцту.
Приготування:
- Помідори та петрушку помийте й обсушіть. Помідори проколіть зубочисткою в одному місці. Часник очистьте й наріжте шматочками.
- На дно простерилізованих банок покладіть петрушку, часник, лаврові листки та горошини перцю. Зверху щільно викладіть помідори та залийте окропом на 5 хвилин.
- Злийте воду з помідорів в каструлю й доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор і перемішайте до розчинення. Влийте оцет і вимкніть вогонь.
- Залийте помідори гарячим маринадом, закрийте кришками. Переверніть банки, закутайте рушниками та залиште охолоджуватись.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді закрутіть і ці солодкі мариновані помідори.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала