/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6f7f8815b8f00620983c1f41bf4b6aa9.jpg)
Найкраща закуска літа: готуємо пікантні кабачки зі спеціями
Гостра закуска з кабачків неодмінно вас вразить. Втім, якщо ви не дуже полюбляєте надто гострі страви, то відрегулюйте кількість спецій на власний смак, інформує 24 Канал.
Рецепт гострої закуски з кабачків
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів кабачків;
– 1/2 чайної ложки меленого гострого перцю;
– 1 столова ложка меленої паприки;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль до смаку.
Приготування:
Ретельно промийте кабачки та наріжте їх брусочками.
Перекладіть нарізані кабачки в глибоку миску, додайте сіль, паприку та оливкову олію. Добре перемішайте, щоб кожен шматочок рівномірно вкрився спеціями.
Викладіть овочі на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.
Смачного!
Це смачніше за шашлик: як приготувати відбивні з начинкою.