/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F574647aec32de3b1340678e9559723fc.jpg)
Неймовірна смакота: готуємо на сніданок багаторівневий гарячий сендвіч
Щоб приготувати цей смачний гарячий сендвіч, знадобиться не так багато інгредієнтів та зовсім трохи часу. Рецептом багаторівневого сендвіча "Монте-Крісто" ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
Багаторівневий сендвіч Монте-Крісто
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 6 скибочок білого хліба;
– сир;
– шинка;
– майонез;
– жовта гірчиця;
– 4 яйця;
– 1/2 склянки молока;
– 3 – 4 столові ложки вершкового масла.
Приготування:
- Намажте майонезом дві скибочки хліба. Зверху покладіть скибочку сиру та пару шматочків шинки.
- Додайте другу скибочку хліба. Зверху змастіть гірчицею, додайте скибки шинки і ще сиру. Зверху покладіть третю скибочку хліба.
- Акуратно зріжте скоринки. Збийте разом яйця та молоко. Занурте бутерброди в суміш, щоб покрити їх.
- Розтопіть вершкове масло в сковороді на повільному вогні. Готуйте сендвічі приблизно по 4 – 5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.
Смачного!
Теж приготуйте: домашній паштет з курячого філе.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала