/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ff22e08b98131e62885576cc61121546d.jpg)
Цей рецепт у тітки Олі просили всі сусіди: як приготувати неймовірну кабачкову ікру
Справжня знахідка для дбайливих господинь
Кабачки — це легкий овоч з м’якою структурою, який чудово підходить для щоденного меню. З них можна приготувати смачні страви: запіканки, кабачкову локшину, тушковані овочі або ж обсмажити в клярі для хрусткої закуски.
Але одна з найулюбленіших і найніжніших страв — це кабачкова ікра. Вона проста, ароматна, ніжна й універсальна — ідеально підходить як до гарнірів, так і просто на хліб. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vistovska_cooking".
Як приготувати кабачкову ікру
Інгредієнти:
- кабачок — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- томатний соус — 2 ст. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- сіль, перець — за смаком;
- оцет — 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Нарізати цибулю та натерти моркву.
- Обсмажити цибулю з морквою на олії до м’якості.
- Додати томатний соус, перемішати й тушкувати 2–3 хвилини.
- Додати дрібно нарізаний кабачок, подрібнений часник, сіль, перець і цукор.
- Перемішати, накрити кришкою й тушкувати на середньому вогні приблизно 30 хвилин до м’якості кабачків.
- Перекласти суміш у глибоку миску або чашу блендера, подрібнити до однорідної консистенції.
- Додати оцет, перемішати та за бажанням охолодити перед подачею.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала