/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8281c7b5456753d247f2e46f91eddb02.jpg)
Ідеально для барбекю: зробіть цей соус до м'яса і вже іншого не схочете
Він добре поєднується з будь-яким м'ясом і ідеально доповнює його. Як приготувати томатний соус для барбекю розповідає 24 Канал з посиланням на Storinka.
Томатний соус для барбекю
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 склянка кетчупу;
– 1/4 склянки яблучного оцту;
– 2 столові ложки патоки;
– 1 столова ложка діжонської гірчиці;
– 1 столова ложка води;
– 1 столова ложка вустерського соусу;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1/2 чайної ложки чорного перцю.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти у невеликій каструлі.
- Варіть суміш на повільному вогні, часто помішуючи близько 5 хвилин.
- Дайте повністю охолонути й можете подавати.
Смачного!
Теж приготуйте: домашній кетчуп з кабачків.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала