/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Faa85be771b699970bc5485d763f7f8ef.png)
Перекус за 10 хв.: як приготувати запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою
Коли часу обмаль, а хочеться смачного та корисного перекусу - запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою стануть ідеальним вибором.Готуються всього за 10 хв., але дарують максимум задоволення. Ця страва не лише проста, а й неймовірно поживна.Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський.кабачоклосось с/ссир твердийкрем-сиравокадосіль, перецьКабачки нарізати кружальцями. Викласти на пергамент, як показано на відео. Зверху посипати тертим сиром і запекти.Перевернути корж, змастити крем-сиром. Викласти щедро нарізане півкільцями авокадо півкільцями та рибу. Скласти у вигляді мушлі.Готується за 10 хв., а виглядає - на всі 100.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала