/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Febe050bff7c793047a221e837fcaef4c.jpg)
Ресторанна літня закуска: італійський рецепт "Тартару" без м'яса та риби
Він не тільки швидко готується, але й досить універсальний для повсякденних обідів або святкових зустрічей. Рецептом "Тартару" із томатами й буратою ділиться 24 Канал з посиланням на ТікТок @unzestepourdeux.
Тартар із томатами й буратою
- Час: 20 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 2 помідори;
– 1 бурата;
– 1 пучок базиліку;
– 1 цибуля шалот;
– 1 столова ложка оцту бальзамічного;
– 1 чайна ложка оливкової олії;
– сіль – на смак.
Як приготувати тартар з томатами та буратою: дивіться відео
Приготування:
- Опустіть помідори в окріп на 40 секунд, потім на 40 секунд – у крижану воду. Очистьте їх від шкірки й наріжте невеликими шматочками. Процідіть помідори через сито, щоб позбутися зайвого соку.
- Дрібно наріжте цибулю шалот і базилік. Змішайте їх із помідорами. Додайте сіль, оливкову олію та бальзамічний оцет.
- Готову суміш викладіть в кондитерську насадку. Тоді викладіть бурату, а потім знову суміш із помідорами.
- Подавайте тартар з підсушеною скибкою хліба.
Готово!
Теж смачно: корисний салат із руколою та пармезаном.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала