/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Feb64fc5b49ae255ca155653866866f12.jpg)
Щоб не було безладу: правила організації невеликої кухні, яких дотримуються професіонали
Експерти з організації поділилися своїми найкращими порадами щодо того, як зробити невелику кухню функціональною. Про це пише 24 Канал з посиланням на martha stewart.
Правила організації маленької кухні
Сплануйте графік миття посуду
Для тих, хто має обмеженийкухонний простір, підтримання чистоти є дуже важливим. Щоб гарантувати, що основні речі завжди будуть під рукою і готові для використання, слід подумати про створення щоденного графіка миття посуду.
Уникайте дублікатів покупок
На компактній кухні важливо, щоб у кожного предмета було своє місце, тому зберігати кілька одних і тих самих каструль чи мисок не рекомендується. Важливо зберігати лише ті предмети, які ви справді використовуєте.
Краще уникати дублікатів покупок / Фото Unsplash (Lotus Design N Print)
Створіть функціональний простір
Добре організована кухня значно підвищує функціональність. Щоб досягти цього, важливо визначити речі, які ви використовуєте найчастіше, і розташувати їх відповідним чином. Як підкреслюють фахівці, "кухня повинна працювати на вас".
Бажано розставити пріоритети для повсякденних речей, розмістивши їх у легкодоступних місцях. Наприклад, тримайте горнятка поруч із кавоваркою, а інструменти, якими користуєтесь рідше, перемістіть на більш високі або місця, що подалі.