/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F290bd3f4c28db5055b1e58910ee9186b.jpg)
Розлітаються, як гарячі пиріжки: готуємо хрумкі сирні кульки, що завжди в тренді
Ззовні вони хрумкі, а всередині тягучий сир – просто та смачно. Як приготувати сирні кульки розповідає 24 Канал з посиланням на UA.Press.
Хрумкі сирні кульки
- Час: 20 хвилин
- Порції: за бажанням
Інгредієнти:
– твердий сир;
– чипси;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка молока;
– борошно;
– олія.
Приготування:
- Інгредієнти за кількістю візьміть на власний розсуд. Твердий сир натріть на тертці. Яйце збийте виделкою з молоком. Чипси подрібніть на крихти.
- З натертого сиру сформуйте кульки. Обваляйте їх в борошні, потім в молочно-яєчній суміші та в чипсах.
- Налийте в невелику каструльку олію. Доведіть до кипіння та покладіть кульки для обсмаження до золотистої скоринки.
Готово!
Теж приготуйте: італійський"Тартар" із томатами й буратою.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала