/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdf348e5562180278a6d0e2b33291730e.jpg)
Ідеальні пропорції і казковий результат: варення зі смородини – смак, який межує з вишуканістю
Варення зі смородини стане ідеальним доповненням до булочок, налисників та інших смаколиків. Воно вражає не лише довершеним смаком, а й ароматом, який негайно збере за столом всіх рідних, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ania gotuje.
Рецепт варення зі смородини
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм смородини;
– 1 кілограм цукру;
– пів склянки води.
Приготування:
Смородину переберіть, приберіть зайве сміття та обірвіть плодоніжки. Потім добре промийте ягоди під струменем холодної води.
Перекладіть чисту смородину в каструлю з товстим дном. Додайте до неї цукор і налийте воду.
Поставте на середній вогонь і, постійно помішуючи, доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь до мінімуму й варіть приблизно 30 хвилин, час від часу помішуйте
Гаряче варення розлийте у попередньо стерилізовані банки та герметично закрутіть кришками.
Банки переверніть вверх дном і дайте їм повністю охолонути.
Зберігайте смородинове варення в темному й прохолодному місці.
Смачного!
Найкращий дует: десерт з полуниці та банана без випікання.