/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F886654527494c651de4b3a2267018473.jpg)
Більше ніякої ікри та оладок: перетворіть кабачки на неперевершену закуску
Ідеально для будь-якого випадку
За бажання звичайні кабачки можна перетворити на кулінарний шедевр. Якщооладки та ікра вже набридли, спробуйте приготувати кабачкові рулетики в паніровці з кропом. Це ідеальна закуска, легкий обід чи навіть святкова страва, що зникне зі столу за лічені хвилини.
Рецептом страви поділились на порталі napensii.
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Пшеничне борошно – 3 ст. л.
- Панірувальні сухарі – 5 ст. л.
- Соняшникова олія – на смак
- Сир – 300 г
Етапи приготування:
1. Ретельно промийте кабачки та наріжте їх уздовж на тонкі пластини. Чим тонше ви їх наріжете, тим ніжнішими вийдуть рулетики.
2. Візьміть три окремі ємності. В одну насипте борошно, в іншу – злегка збиті з сіллю яйця, а в третю – панірувальні сухарі. Кожну кабачкову пластину спочатку обваляйте в борошні, потім занурте в яєчну суміш, а наостанок – в панірувальні сухарі.
3. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією на середньому вогні. Обсмажуйте кабачки з обох боків до золотистої скоринки. Перекладіть готові пластини на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
4. Сир (можна використовувати як твердий, так і м'який, на ваш смак) змішайте з дрібно нарізаним кропом. Якщо сир не дуже солоний, можна додати трішки солі.
5. На одну сторону обсмаженої кабачкової пластини викладіть невелику кількість сирної начинки та акуратно згорніть її в рулетик. Повторіть це з усіма кабачками.
Також дізнайтесь, як приготувати салат з кабачків. Вам не доведеться смажити чи запікати овочі для його приготування.