/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F00dccb6ae5a73081e38b6465785bde0e.png)
Як приготувати полуничний мілкшейк: зберігайте рецепт смачного напою дитинства
Класичний мілкшейк - ароматний напій на основі молока та морозива з ніжним вершковим смаком і повітряною консистенцією. Він чудово освіжає та бадьорить. А ще цей напій дуже корисний.В сезон полуниці приготуйте мілшейк з першою ягодою сезону і не пожалкуєте.Шеф-кухарка Вікторія Попін показала, як приготувати надзвичайно смачний мілкшейк з полуницею.Морозиво "Пломбір" - 300 гПолуниця - 500 гМолоко - 400 млЦукор - 50 гВанільний екстракт - 2 ч.лУ блендер додайте морозиво, полуницю, молоко, ванільний екстракт. Ретельно збийте.Додайте цукру за смаком. Ще раз все добре збийте. Перелийте у стаканНасолоджуйтесь смаком справжнього мілкшейк, як у дитинстві!Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.Краще не додавати одразу все молоко, бо трапляються більш водянисті ягоди.Солодкість ягід теж різна, тому цукор можете додати одразу перед вживанням.Збийте спочатку 2/3 молока без цукру, далі додайте на свій смак.Можна використовувати морожені ягоди, лиш трішки розморозивши.Молоко можна використати рослинне.