/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F0e1d45c0f8118906e04d71d6776d4d4c.jpg)
Соковито і дешево: рецепт молодої капусти з м'ясом
Капуста з м'ясною котлетою - прекрасна страва для літньої вечері.
Час приготування: 1 час хв
Час на підготовку: 20 хв
Сезон капусти в самому розпалі і її можна готувати не тільки у вигляді голубців або салатів.
Фіналістка МастерШеф Ольга Рябенко показала на своїй сторінці в Instagram, як смачно запекти капусту і зробити поживну та соковиту страву.
За її словами, таку страву ви точно захочете повторити.
Інгредієнти:
Для котлет:
Для капусти:
Для соусу:
Приготування:
1. Капусту порізати на стейки завширшки 1,5 см.
2. Змішати ароматну олію з паприкою та сіллю. Змастити капусту.
3. Змішати всі інгредієнти котлети, крім сиру. Сформувати та викласти на капусту.
4. Змішати інгредієнти для соусу. Викласти на котлету.
5. Натерти сир і викласти зверху на соус.
6. Запікати 1 годину (орієнтуйтеся за духовкою) за температури 180*.
7. Подавайте зі сметаною
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала