/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fcacf37fd124a07cd167f56a7a807b101.jpg)
Готує себе сама: страва для вечері, над якою не треба стояти
Є гарячі страви, які готуються дуже легко і яким практично не потрібне втручання господині.
До таких кулінарних шедеврів належить запіканка, яку пропонує приготувати фіналістка "МастерШеф" Ольга Рябенко. На своїй сторінці в Instagram, вона показала, як зробити швидку і корисну вечерю, не втручаючись у сам процес приготування.
Що потрібно для приготування страви:
Що потрібно для приготування соусу-заливки:
На підготовку знадобиться смішна кількість часу, адже вона складається з таких процесів:
Приготування:
1. У форму для запікання висипати добре промитий рис, додати до нього нарізаний перець, дрібно нарізаний часник, креветки і порізаний помідор.
2. Приготовану заливку вилити у форму і добре перемішати. Зверху можна посипати твердим сиром, а можна залишити як є.
3. Запікати в розігрітій духовці при 180°C (режим з обдувом) приблизно 1 годину до золотистої скоринки і готовності рису.
До речі, замість креветок можна додати м'ясо або рибу.