/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fcdbccaeef823d2a5471fe18776f4d3f0.jpg)
Рецепт ідеальних пишних оладок: секрети розкрито
Пропонуємо вам приготувати пишні оладки на сковороді. Такий сніданок сподобається всім, особливо якщо його подати з джемом, збитими вершками або ж медом.
До речі, після обсмажування оладки можна відправити на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію, повідомляє Главред із посиланням на alionakarpiuk.
Пишні оладки на кефірі - рецепт
Інгредієнти:
Влийте кефір у миску, вбийте яйце, всипте сіль і цукор, усе добре перемішайте.
Борошно просійте і додайте до інших інгредієнтів, всипте соду і акуратно перемішайте тісто. Додавайте соду разом із борошном.
Відставте тісто на 20-30 хвилин. Розігрійте достатню кількість рослинної олії на сковороді.
Акуратно ложкою виливайте тісто в сковороду, формуючи оладки, обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати пишні оладки:
Вас може зацікавити: