/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2Fb6a46d825ebb1df08b48afc03a6c76f3.jpg)
Cargill та PepsiCo об'єднують зусилля для розвитку сталого землеробства
Cargill та PepsiCo об'єднують зусилля для розвитку сталого землеробства
PepsiCo та Cargill розпочинають стратегічну співпрацю з метою просування методів регенеративного землеробства на площі 240 тис. акрів (близько 97 тис. га) з 2025 по 2030 рік.
Про це повідомляє пресслужба Cargill.
Зазначається, що партнерство буде зосереджено на спільному ланцюжку поставок кукурудзи компаній в Айові (США), де Cargill закуповує інгредієнти у місцевих фермерів, що використовуються в продуктах PepsiCo.
Некомерційна організація Practical Farmers of Iowa (PFI) пропонуватиме фермерам індивідуальні поради та рекомендації, що базуються на їхньому регіоні та вирощених культурах, для впровадження регенеративних методів.
«Завдяки партнерству по всьому ланцюжку поставок і співпраці з фермерами, щоб зрозуміти, що найкраще для їхніх ферм, ми можемо пришвидшити впровадження методів регенеративного сільського господарства, які можуть призвести до оздоровлення ґрунту, зменшення викидів, підвищення врожайності та рівня життя фермерів», — сказав директор зі сталого розвитку PepsiCo Джим Ендрю.
Фермери-учасники отримають агрономічне керівництво, стимулюючі виплати, що допоможуть зменшити ризик впровадження нових практик, а також доступ до технічних ресурсів для підтримки переходу до регенеративних практик, що дозволить їм розширити свій сталий вплив за підтримки досвідчених організацій.