/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa8f96b0c401909d88c89381a084d3f6c.png)
Гості на порозі? Брускети з авокадо та креветками стануть справжнім порятунком
Брускета з авокадо та креветками полетить зі столу першою
Брускети — це ідеальна закуска, яку подають до святкового столу або як швидкий перекус. Одним із найпопулярніших варіантів є намазка з авокадо — ніжна, кремова й корисна.
Але сьогодні ми пропонуємо додати ще більше смаку та вишуканості, поєднавши авокадо з соковитими креветками. Така брускета точно стане улюбленою серед ваших гостей! Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "pogosyan.nutrition".
Як приготувати брускети з авокадо та креветками
Інгредієнти:
- хліб – 2 шматки;
- креветка – 4–6 шт.;
- авокадо – 0,5 шт.;
- огірок – 0,5 шт.;
- кукурудза – 2 ст. л.;
- крем-сир – 1 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком.
Кроки приготування:
- Розім’яти авокадо виделкою.
- Дрібно нарізати яйце, огірок і змішати з кукурудзою, крем-сиром, сіллю та перцем.
- З’єднати овочі з авокадо до однорідної маси.
- Підсмажити хліб у тостері або на сухій сковороді до хрумкої скоринки.
- Обсмажити креветки по 2 хвилини з кожного боку.
- Намастити хліб намазкою, викласти зверху креветки та прикрасити мікрогріном.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала