/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fd901df773dc6c3cbb1a66afa07767b7e.png)
Сніданок вихідного дня: як легко приготувати ідеальний боул
Сніданок може бути смачним, поживним і візуально апетитним і при цьому не потребує багато часу та зусиль його готувати.Ідеальний боул - це тарілка, в якій гармонійно поєднуються білки, корисні жири, клітковина та повільні вуглеводи.Такий старт дня допоможе зберегти енергію, підтримати м'язи й уникнути перекусів до обіду."Боул, який одночасно і про красу, і про користь. Білки, жири, клітковина та складні вуглеводи - усе на одній тарілці. Такий сніданок тримає ситість до самого обіду", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом.Лосось запечений - 50 гАвокадо - 30 гЯйце варене - 1 штКіноа варена - 50 гПомідори чері - 60 гШпинат свіжий - 30 гСоус: 1 ч.л. йогурту 2,5% + гірчицяЗапекти рибу з улюбленими спеціями. Відварити кіноа. На тарілку викласти шпинат, полити соусом, додати рибу, рідко зварені яйця, помідори, авокадо та кіноа.Білок - для м'язів і відчуття ситості: яйце, лосось, кіноа.Корисні жири - підтримують гормони й красу шкіри. Це авокадо, лосось.Клітковина - для травлення та стабільного рівня цукру в крові: шпинат, чері, кіноа.Складні вуглеводи - для енергії на ранок: кіноа.