/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8b4d9c65c2be92602d7ce79bdabbe44e.jpg)
Його обожнюють навіть діти: ароматний сирно-грибний суп з курочкою
Головний козир цього супу – ніжна консистенція та поєднання улюблених смаків. Якщо ви маєте сезонні гриби, то легко можете замінити ними печериці, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Скарбничка рецептів".
Як приготувати суп з куркою, грибами та сиром?
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів грибів;
– 300 грамів картоплі;
– 200 грамів плавлених сирків;
– 250 грамів курячого філе;
– 1 цибуля;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Філе варимо у підсоленій воді.
- Цибулю чистимо та подрібнюємо, гриби нарізаємо пластинками, картоплю – середніми кубиками.
- Готове філе нарізаємо невеликими шматочками.
- Цибулю обсмажуємо до мʼякості, додаємо гриби і смажимо до випарування рідини. Солимо та перчимо до смаку.
- Засмажку та картоплю додаємо у бульйон. Варимо 5 – 7 хвилин. потім додаємо курку та плавлений сир.
- Варимо, поки сир не розплавиться, а суп не стане однорідним.
- Подавайте з зеленню та грінками з підсушеного білого хліба.
Смачного!
Він так і тане у роті: ніжний меренговий рулет з полуницею.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала