/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F392e032fa52c1a0e6dd4fc9b4e912e67.jpg)
Хліб залишатиметься свіжим до тижня: який інгредієнт покласти до холодильника
Лайфхак допоможе вам позбутися проблеми: достатньо покласти в пакет зі хлібом кілька стебел селери.Продукт залишиться м'яким і пухким до семи днів, передають Патріоти України.Селера містить близько 95 % води. Коли ви кладете її в пакет поруч із хлібом, частина вологи поступово випаровується і насичує повітря всередині, перешкоджаючи висиханню та черствінню скоринки.Як правильно зберігати:Наріжте 2-3 невеликі стебла селери й покладіть їх у пакет із хлібом (верх і низ пакета).Щільно зафіксуйте пакет та зберігайте його в темному прохолодному місці (шафа, комора), подалі від духовки чи обігрівачів.Заміну селери варто проводити раз на 3-4 дні, щоб максимально підтримувати вологість.За тиждень хліб залишається пухким, наче щойно випеченим. Перевірений спосіб від господині та перевірений мільйонами господинь у всьому світі.