/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0a6a6321354c87426297dbb7f75a1156.jpg)
Це робить страву ідеальною: що досвідчені господині додають до тіста для млинців
Досвідчені господині знають, що для приготування особливо смачних млинців у тісто потрібно додати банан. Чому це роблять та які переваги ви отримаєте – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Навіщо додати банани у тісто для млинців?
З бананами ваші млинці вийдуть більш ароматними, м'якими та ніжними. Окрім того, вам потрібно буде значно менше цукру.
Для млинців використовуйте стиглі банани, в яких більше цукрів та пектину – він відповідає за вологість та вʼязкість. Також млинці з бананом залишаються свіжими дещо довше.
Улюблений сніданок / Фото Pixabay
Що стосується рецепта, то банан потрібно перетворити на пюре, додати 1/4 чайної ложечки розпушувача. та додати в тісто. Зазвичай це не впливає на консистенцію, але ви можете регулювати її за допомогою молока.
Також банани в млинцях можуть замінити яйця, тож чи додавати їх у тісто – це залишається вибором кожної господині.
На смак як щойно з ринку: як закрити диню на зиму.