/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5d5e8951bc3b31a859c21c5bff07842b.jpg)
Правило 1-1-1: як приготувати домашнє морозиво, смачніше за яке ви не їли у житті
Досвідчені кулінари знають, що головне у приготуванні домашнього морозива – дотримуватися правила 1-1-1, коли головні інгредієнти з цукровою пудрою використовуються в ідеально правильній пропорції. Як цього досягнути та насолодитися неймовірно смачним домашнім морозивом – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Przyslij przepis.
Як приготувати смачне домашнє морозиво?
- Час: 25 хвилин + застигання
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 5 яєць;
– 500 мілілітрів вершків (30%);
– 1 склянка цукрової пудри;
– екстракт ванілі.
Приготування:
- Яйця обдаємо окропом, відділяємо білки від жовтків.
- Цукрову пудру ділимо на 3 рівні частини. Одну збиваємо з білками до стійких піків.
- Жовтки збиваємо з другої частиною цукрової пудри до піни (приблизно 10 хвилин).
- Решту пудри збиваємо з вершками.
- Усе акуратно зʼєднуємо деревʼяною ложкою. Додаємо екстракт ванілі.
- Обережно переливаємо суміш у контейнер та ставимо у холодильник на 12 годин, морозити не потрібно.
Смачного!
Все вирішує один секрет: як вибрати якісну сіль.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала