/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F195957dd33b131fbe6455de0f5a8cf21.jpg)
Мариновані помідори, як у ресторані: в цю закуску закохаються всі без винятку
Приготувати їх дуже легко, а результат приємно здивує кожного, хто скуштує. Рецептом маринованих помідорів ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @tanyashlikhtenko.
Як смачно замаринувати помідори?
-
Час: 15 хвилин (без часу на маринування)
Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма помідорів;
– 1 пучок зелені (петрушка, базилік, селера);
– 1 головка часнику.
Для маринаду:
– 1 літр води;
– 100 мілілітрів оцту;
– 100 мілілітрів олії;
– 1 столова ложка солі;
– 1 столова ложка паприки;
– 1 столова ложка меду;
– 1 чайна ложка суміші перців;
– 1 чайна ложка сухої гірчиці.
Покроковий рецепт приготування таких помідорів: дивіться відео
Приготування:
- Зелень дрібно наріжте, і вичавіть туди ж голівку часнику. Перемішайте.
- Помідори переріжте навхрест і начиніть зеленню. Перекладіть в зручну посудину.
- Змішайте інгредієнти для маринаду, залийте ним помідори.
- Накрийте їх кришкою та залиште маринуватися в холодильнику 3 – 12 годин.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей консервований буряк на зиму.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала