/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fecc545b98c0ff4c36766ac1c09199ad3.jpg)
Справжня візитівка США: готуємо найпопулярніший сніданок Full American Breakfast
Американці обожнюють ситні сніданки.Класичний "Full American Breakfast" - це справжня візитівка країни. На першому місці - яйця, які готують десятками способів: яєшня-глазунья, скрэмбл, омлет чи яйця Бенедикт. До них майже завжди додають бекон, сосиски та картопляні оладки (hash browns). Також дуже популярними є панкейки з кленовим сиропом, французькі тости або тости з авокадо.Але якщо говорити про найпопулярніші інгредієнти, то це:Бекон: солоний, хрусткий - він є "королем" сніданків.Яйця: в будь-якому вигляді.Панкейки та вафлі: зі збитими вершками, сиропом та ягодами.Кава: без неї не обходиться жоден ранок.Це легкий, пухкий і дуже смачний варіант, що чудово пасує до ранкової кави.Борошно - 1,5 склянкиМолоко - 1,5 склянкиЯйце - 1 шт.Цукор - 2 ст. л.Розпушувач - 2 ч. л.Сіль - 1/2 ч. л.Рослинна олія (або розтоплене масло) - 2 ст. л.У великій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач і сіль.В окремій ємності збийте яйце з молоком та олією.Влийте рідкі інгредієнти в сухі. Швидко перемішайте вінчиком до однорідності, але не перестарайтеся (тісто може бути з невеликими грудочками).Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть невеликою кількістю олії.Вилийте невелику порцію тіста. Коли на поверхні з'являться бульбашки, переверніть панкейк і смажте до золотистої скоринки.Подавайте гарячими, поливши кленовим сиропом, медом або прикрасивши ягодами.