/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe748b4534d06c78cf5b0363bdc7748fc.png)
Не викидайте старі кабачки: цей рулет з ніжною начинкою з'їдять першим
Готується елементарно, а начинка тане в роті
Рулет із кабачків — це не лише смачна та ніжна закуска, а й чудовий спосіб використати овочі, які вже давно лежать у холодильнику. Такий рулет достатньо прости у приготуванні, гарно тримає форму, а начинку легко адаптувати під свій смак. Можна завернути в середину суміш з яєць та сиру, або додати червону рибку. Рулет з кабачків чудово підійде і для домашнього обіду, і для гостинного столу.
Рецептом поділилась кулінарна блогерка vita_foodblog.
Інгредієнти:
- 2 кабачки середнього розміру
- 3 яйця
- часникова сіль,
- перець
- 100 г сиру сулугуні (можна і без)
- 4 ст.л. борошна
Начинка:
- 2 плавлених сирки або 200 г сиру сулугуні
- 3 яйця
- майонез на смак
- 2 зубчики часнику
- сіль
- перець
Як приготувати рулет з кабачків
- Кабачок натерти на дрібну терку, додати яйця, часникову сіль, перець, борошно і перемішати.
- Вилити тісто на деко, застелене пергаментом. Пекти у розігрітій духовці, при 190 градусах 45-50 хвилин. Коли корж буде румʼяний та пропечеться, дістаньте його з духовки та охолодіть.
- Для начинки змішати натертий сир, яйця, часник, майонез, спеції.
- Намастити корж начинкою, на цьому етапі можна додати подрібнені томати, проте заздалегідь відкиньте їх на сито, щоб позбавитися зайвого соку.
- Загорніть рулет, скрутивши корж у трубочку. Загорніть у плівку чи фольгу та покладіть у холодильник, ідеально на ніч.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала