/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2Ff7b95e2f6d9d88057e98314dd54eb7af.png)
Сироварка на Чернігівщині з 200 л молока щодня виробляє 20 кг сиру
Сироварка на Чернігівщині з 200 л молока щодня виробляє 20 кг сиру
У домашньому господарстві на Чернігівщині виробляють майже всі види сирів. Щодня з 200 л молока виходить приблизно 20 кг сиру.
Про це AgroPortal.ua розповіла власниця домашнього господарства Марина Грицик.
Вона відмітила, що влітку споживачі найбільше обирають бринзу слабосолену й інші розсільні сири, до вподоби покупцям і витяжний витриманий сир а-ля італійський качокавало — як класичний, так і з різноманітними добавками. Популярний також копчений на натуральній щепі (вільха й черешня) сир сулугуні. Крім того, завжди в топі класичні тверді сири.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала