/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb0969ae4aaa4eb3e365ab788e90d9dd8.jpg)
Жодних яєць, консерви чи майонезу: готуємо найоригінальнішу намазку цього сезону
Впевнені, що ви знайдете безліч застосувань для морквяно-нутового хумусу. Рецептом намазки, яка претендує стати найкращою новинкою, ділиться 24 Канал з посиланням на Best-Home-Ideas.
Як приготувати намазку з моркви та нуту?
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 250 грамів моркви;
– 150 грамів нуту;
– 600 мілілітрів води;
– 3 зубки часнику;
– 150 мілілітрів оливкової олії;
– 30 мілілітрів лимонного соку;
– сіль, перець – на смак.
Приготування:
- Моркву наріжте кружальцями й полийте олією, покладіть поряд очищений часник. Посоліть та поперчіть. Прикрийте фольгою та поставте запікатися в духовку при температурі 180 градусів протягом 15 – 20 хвилин.
- Нут змочіть і поставте варитися на 1 годину. Готуйте до м'якості.
- Тепер покладіть в блендер моркву, нут, часник, олію, лимонний сік. Збийте все разом до однорідної консистенції. Скуштуйте на сіль та перець, за потреби вирівняйте смак. Ідеально подавати з грінками.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашню намазку "Філадельфія".
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала