/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F54cd77484145255622a3820f76ce4244.jpg)
Від свіжого не відрізниш: шеф-кухар розповів, як реанімувати черствий хліб
Ви дізнаєтесь:
Часто за день-два після того, як люди купують хліб, він починає черствіти. У такій ситуації багато хто просто викидає його, а не намагається реанімувати. Хоча це зробити досить просто.
Главред дізнався, що для того, щоб хліб знову став хрумким і м'яким всередині потрібно всього лиш кілька хвилин. Про це на власному YouTube-каналі розповів український шеф-кухар Євген Клопотенко.
За його словами, для відновлення свіжості хліба знадобиться лише рушник і духовка. Рушник необхідно змочити у холодній воді. Далі ним варто обгорнути хліб.
Клопотенко стверджує, що якщо покласти у такому вигляді хліб у добре розігріту духовку на 5 хвилин, то в результаті він буде смакувати як свіжий.
Дивіться відео, як реанімувати несвіжий хліб:
Читайте також:
Про персону: Євген Клопотенко
Клопотенко Євген Вікторович – український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий. Співзасновник ресторану "Сто років тому вперед" (Київ) і бістро "Інші" (Львів), автор популярного в Україні кулінарного сайту klopotenko.com, пише Вікіпедія.