/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4cd0e554d49a08a83cb23f96706a7bab.jpg)
Насолода може бути дешевою: рецепт печінкового торта з пікантною начинкою
Печінковий торт – це велика порція задоволення, яка не потребує великих витрат грошей та часу. 24 Канал пропонує урізноманітнити свої сімейні трапези з рецептом порталу Uaplatforma.
Як швидко приготувати печінковий торт?
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів свинячої печінки;
– 2 яйця;
– 200 мілілітрів молока;
– 5 столових ложок борошна;
– 200 грамів сметани;
– 3 зубчики часнику;
– сіль, перець, зелень до смаку.
Приготування:
- Печінку перебиваємо в блендері або прокручуємо через мʼясорубку.
- Додаємо яйця, молоко та борошно, добре перемішуємо. Смажимо млинці на злегка змащеній олією сковорідці.
- Сметану змішуємо з продавленим часником та зеленню.
- Перемащуємо млинці. За бажанням можна прикрасити торт тертим сиром.
- Ставимо у холодильник для просочування.
Смачного!
А ще гарною ідеєю буде подати до столу смачну варену кукурудзу. Смачно 24 радить скористатися рецептом Пави – з ним елементарна кукурудза перетвориться на шедевр!
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала