/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5dc185bd2942be2c6b2c934027340916.jpg)
Її готують вже 300 років: рецепт качаної каші, яка була гордістю предків
Цю кашу потрібно "качати" – звідси і пішла її оригінальна назва. Вона проста у приготуванні та має давню історію, тож 24 Канал пропонує підтримати кулінарну культурну спадщину за рецептом Liga.net.
Як приготувати качану кашу?
- Час: 2 години 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 склянка пшона;
– 6 яєць;
– борошно;
– 3,5 літра бульйону.
Приготування:
- Яйця збиваємо.
- Пшоно висипаємо у велику миску. Поволі додаємо яєчну суміш та качаємо крупу долонями. Зверху треба трішки присипати пшоно борошном.
- Розкладаємо крупу на дошку, щоб підсохла.
- Варимо крупу в бульйоні на маленькому вогні близько 2 годин.
- Подаємо кашу з мʼясом та овочами.
Смачного!
Ідеальний додаток до мʼяса: готуємо пікантний соус з кабачків.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала