/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2fb8e1b9974ac14261d63fcbf543e78c.jpg)
Найкраще, що вигадало людство: готуємо вишуканий та ніжний чизкейк "Сан Себастьян"
Чизкейк "Сан Себастьян" – найкращий вибір для любителів десертів з насиченим сирним смаком. Рецепт, яким ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba, дозволить створити справжній шедевр на кухні.
Як приготувати чизкейк "Сан Себастьян"?
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порції: 10
Інгредієнти:
– 900 грамів вершкового сиру;
– 320 грамів цукру;
– 6 яєць;
– 420 мілілітрів вершків 35%;
– 4 грами цукру ванільного;
– 50 грамів борошна пшеничного.
Приготування:
- Додайте розм'якшений вершковий сир в електричний міксер, оснащений вінчиком. Збивайте вершковий сир на середній швидкості протягом 4 хвилин або до однорідності.
- Всипте цукор і збивайте до повного змішування. Додайте по одному яйцю, кожного разу збиваючи. Зменште швидкість до мінімальної і додайте жирні вершки та ваніль.
Просійте та всипте борошно, перемішайте.
- Вилийте суміш для чизкейка у 25-сантиметрову круглу форму, застелену пергаментним папером.
- Розігрійте духовку до 220 градусів та випікайте від 50 до 60 хвилин або до моменту, поки скоринка значно не потемніє до кольору, ніби підгоріла.
- Чизкейк має злегка хитатися, коли будете виймати його з духовки. Перед подачею дайте охолонути до кімнатної температури й поставте в холодильник принаймні на 4 години.
Готово!
Але нерідко часу на випікання цього чизкейка немає, а солоденького хочеться. Не біда – приготуйтесирну запіканку нашвидкуруч, що тане в роті.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала